Inför IS Halmia Herr - Torslanda IK

Hemmapremiär mellan två lag med revansch i sikte

Seriepremiären är avklarad och Halmia fick resa hem från shoppingmeckat Ullared med noll poäng i bagaget. En minst sagt uddlös första halvlek la grunden för förlusten även om spelet stegvis blev bättre och bättre i andra halvlek. Nu hoppas vi att premiärnerverna har släppt och att vi får se mer av den inställning och fokus som fanns under senare delen av träningsmatcherna. 
Halmia saknar enbart Ervin Ribic som dock närmar sig spel igen efter sin knäskada.

Gästerna Torslanda åkte på en riktig stjärnsmäll i premiären när man "hemma" på Bravid Arena på Hisingen åkte på storstryk mot Vinberg. Hela 1-5 slutade matchen sedan gästerna gjort 0-3 redan efter 11 minuter. Noterbart är att fd Halmianen Robin Thomasson gjorde två av Vinbergs mål.
Torslanda saknade förra årets interna vinnare bland målskyttarna Andreas Jernarp och inte minst Lets Dance-vinnaren Anton Hysén. Återstår att se om dessa är med mot Halmia.
Torslanda blev 2a i division 2 i fjol och kommer säkert att sluta på övre halvan även i år, frågan är bara om resan uppåt i tabellen börjar redan mot Halmia eller om man får vänta ytterligare någon omgång.

Avspark lördag 15.00 på Örjans vall. Kan ni inte närvara så rapporteras matchen live via everysport, se länk nedan.

För övrigt så har IS Halmia Academy seriepremiär ikväll fredag när man beger sig inåt landet för match mot Lidhults Goif på Lomövallen. Avspark 18.30.

Länkar:
Tabell och spelschema
Everysport
Torslandas hemsida
Halmias Svenska Fans

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr