Inför Division 1 SG Dam, IS Halmia

Här fortsätter publiceringen av damernas division 1 södra götaland.

Ett lag varje dag fram till seriestarten ska det bli. Avslutningsvis placerar jag in lagen i tabellen efter vad jag tror och gissar, dvs min personliga åsikt. All information är hämtad från föreningarnas hemsidor, därav varierar mängden information en aning.

·         Lag
IS Halmia
 
·         Hemmaplan
Halmstad Arena IP
 
·         Huvudtränare
Jan Wärn och Mattias Hed
 
·         Placering 2015
4a i div 1 MG
 
·         Bästa målskytt
Frida Jingblad (22 mål)
 
·         Analys
Det unga Halmia var länge med och stred om seriesegern men fick till slut ge sig bakom Böljan och Mariebo. Gjorde flest mål av alla lag i serien (61) men släppte in betydligt fler än övriga topplag. I år har dem unga talangerna fått ännu ett år på sig att växa in i kostymen men den stora frågan är nu vem som ska göra målen. När både Frida Jingblad (slutat) och Ebba Hed (Vittsjö) lämnade så tappade man 40 (!) av 61 gjorda mål i serien. Behöver kanske ha in en naturlig målskytt för att kunna aspirera på topplatserna.·         Tips 2016
 
1. 
----------------------------------------
2. Glimåkra IF
3. IS Halmia
4. Asarums IF FK
5. Färjestadens GOIF
6. Hammenhögs IF
7. Eskilsminne DIF
8. Dösjöbro IF
9. Borgeby FK
-----------------------------------------
10. Hittarps IK
11. Karlskrona FF
12. Lörby IF


// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam