Inför Division 2 VG Herr, Assyriska BK

Här kommer fortsättningen på vår presentation av div 2-lagen.

Ett lag varje dag fram till seriestarten ska det bli. Avslutningsvis placerar jag in lagen i tabellen efter vad jag tror och gissar, dvs min personliga åsikt. All information är hämtad från föreningarnas hemsidor, därav varierar mängden information en aning.

·         Lag
Assyriska BK
 
·         Hemmaplan
Ruddalen, Göteborg
 
·         Huvudtränare
Korosh Hatami
 
·         Placering 2015
7a i Div 2 VG
 
·         Nyförvärv
Mattias Ucar (IF Angered United), Nicolas Sharro (IF Angered United), Petros Aheferom (IF Angered United), Aleksander Yildirim (Kortedala IF), Mihael Jevtic (Utsiktens BK), Anton Lundqvist (FC Trollhättan), Yafet Lemessa (Hisingsbacka FC), Rany Younan (Utsiktens BK)
 
·         Spelarförluster
Naramsin Staifo (korsbandsskadad och missar troligtvis hela säsongen), Tobias Nilsson (opererat fötterna och missar troligtvis hela säsongen), Per Nylander (slutat), Jashar Gorani (Lindome GIF), Dejan Gorcanac (Kozara), Franjo Ladan (klubb ej klar), Jonathan Tobiasson (Kortedala IF), Meriton Qoraj (Qviding FIF), Ali Sanduvac (Kozara), Berahman Gholamreza (Västra Frölunda IF), Billhall Titi (Kortedala IF, lån), Michel Garis (Västra Frölunda IF, lån)
 
·         Analys
Assyriska är oberäkneliga och måste först och främst bli betydligt bättre på bortaplan än under föregående säsong. Hemma på Ruddalen vann man 8 av 13 matcher, men på bortaplan blev det endast tre segrar på 13 försök. Att döma av texten man kan läsa på hemsidan så har Assyriska en klar målsättning om att vara med och fightas om uppflyttning. Nyförvärven i målvakten Nicolas Sharro (tidigare Elfsborg, Raufoss och Qviding) samt anfallaren Mihael Jevtic (IFK Göteborg U21 och senast Utsikten) vittnar om att man menar allvar med målsättningen om en topplacering.·         Tips 2016
 
1. Assyriska BK
----------------------------------------
2. Eskilsminne IF
----------------------------------------
3. Torslanda IK
4. Vinbergs IF
5. IS Halmia
6. Högaborgs BK
7. Lindome GIF
8. Dalstorps IF
9. Sävedalens IF
10. Höganäs BK
11. Helsingborgs IF Akademi
----------------------------------------
12. Laholms FK
----------------------------------------
13. Ullareds IK
14. Tenhults IF


// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr