Inför Division 2 VG Herr, IS Halmia

Här kommer fortsättningen på vår presentation av div 2-lagen.

Ett lag varje dag fram till seriestarten ska det bli. Avslutningsvis placerar jag in lagen i tabellen efter vad jag tror och gissar, dvs min personliga åsikt. All information är hämtad från föreningarnas hemsidor, därav varierar mängden information en aning.

·         Lag
IS Halmia
 
·         Hemmaplan
Örjans vall
 
·         Huvudtränare
Peter Lindau
 
·         Placering 2015
12a i div 1 S (nedflyttning)
 
·         Nyförvärv
Alexander Hall-Ling (uppflyttad), Alexander Johansson (BK Astrio), Andrée Pettersson (Lilla Tjärby IK), Joe Sise (FC Nordsjälland), Marcus Jönsson (uppflyttad), Oskar Gustafsson (uppflyttad), Patrik Ingelsten (GAIS), Rasmus Bengtsson (Snöstorp Nyhem FF), Sten Preuss (BK Astrio), Vuk Lugonjic (uppflyttad), Tom Stenberg (uppflyttad)
 
·         Spelarförluster
Sebastian Crona (Varbergs BoIS), Dorde Antonic (okänt), Erik Ferman (Tvååkers IF), Kushtrim Maholli (Snöstorp Nyhem FF), Liridon Selmani (Varbergs BoIS), Vigan Ademi (Snöstorp Nyhem FF), Robin Thomasson (Vinbergs IF), Kevin Amuneke (okänt), Marcus Sahlman (okänt), Wilhelm Ingves (studier)
 
·         Analys
Trots en stark slutspurt så räckte det inte till nytt kontrakt i div 1 utan det blev omstart i div 2 istället. Har tappat 4-5 tongivande spelare ur startelvan och istället fyllt på med egna produkter från akademilaget i division 6 men också en del nya namn från närområdet i lägre divisioner. Ynglingarna har anpassat sig overkligt fort och här finns namn  för startelvan redan till premiären. Patrik Ingelsten är såklart ett utropstecken som inte bara är en fantastisk duktig fotbollsspelare utan även en mentor och rådgivare för dem yngre grabbarna. Joe Sise har alla förutsättningar för att ta sig tillbaka till den spelare han var innan skadehelvetet brakade loss, OM kroppen håller vill säga. Har en stark centrallinje och bör vara med på övre halvan om vi klarar oss från skador på dem tongivande spelarna.
·         Tips 2016
 
1. 
----------------------------------------
2. Eskilsminne IF
----------------------------------------
3. Torslanda IK
4. Vinbergs IF
5. IS Halmia
6. Högaborgs BK
7. Lindome GIF
8. Dalstorps IF
9. Sävedalens IF
10. Höganäs BK
11. Helsingborgs IF Akademi
----------------------------------------
12. Laholms FK
----------------------------------------
13. Ullareds IK
14. Tenhults IF


// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr