Inför Division 1 SG Dam, Dösjöbro IF

Nu börjar vi även publiceringen inför damernas seriepremiär den 16e april.

Ett lag varje dag fram till seriestarten ska det bli. Avslutningsvis placerar jag in lagen i tabellen efter vad jag tror och gissar, dvs min personliga åsikt. All information är hämtad från föreningarnas hemsidor, därav varierar mängden information en aning.

·         Lag
Dösjöbro IF
 
·         Hemmaplan
Dösjöbro IP
 
·         Huvudtränare
Fredrik Jahnfors, Björn Nilsson, Anders Tell, Tina Hohmann
 
·         Placering 2015
2a i div 2 Södra skåne (uppflyttade via kval)
 
·         Bästa målskytt
Melina Skarström (23 mål)
 
·         Analys
Tog steget upp genom kval efter att ha besegrat Hessleholm i avgörande matchen. Var tillsammans med Hammenhögs och Södra Sandby helt överlägsna i serien och målskillnaden på 90-23 imponerar. Två av förlusterna kom hemma på Dösjöbro IP medans bara en förlust kom på bortaplan. Hade både tvåan och trean i skytteligan bakom överlägsna vinnaren Ida Nilsson i Södra Sandby (35 mål).·         Tips 2016
 
1. 
----------------------------------------
2. 
3. 
4. 
5. 
6. 
7. 
8. Dösjöbro IF
9. 
-----------------------------------------
10. 
11. 
12. 


// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: dam