Inför Division 2 VG herr, Laholms FK

Här kommer fortsättningen på vår presentation av div 2-lagen.

Ett lag varje dag fram till seriestarten ska det bli. Avslutningsvis placerar jag in lagen i tabellen efter vad jag tror och gissar, dvs min personliga åsikt. All information är hämtad från föreningarnas hemsidor, därav varierar mängden information en aning.

·         Lag
Laholms FK
 
·         Hemmaplan
Glänninge Park
 
·         Huvudtränare
Peter Åberg
 
·         Placering 2015
1a i div 3 SvG (Uppflyttning)
 
·         Nyförvärv
Lucas Ragnarsson (uppflyttad), Marcus Nilsson (Halmstad BK U-19)
 
·         Spelarförluster
Zett Wyke (Ränneslövs GIF), Linus Wikander (Högaborgs BK)
 
·         Analys
Laholm imponerade och vann sin div3-serie förra säsongen med bara fyra förluster på 22 matcher. Noterbart att bästa målskytt bara blev delad 12a i skytteligan i ett lag som alltså vann serien. Tyder på en bra bredd men också ett frågetecken kring vem som är den naturliga målskytten att förlita sig på. Varit ute efter både Isak Petersson och Tom Stenberg men båda hamnade i andra div 2 klubbar istället, dvs Vinberg och Halmia. Skador på nyckelspelarna Erik Pålsson och Anton Jonsson under hela försäsongen. Ett ungt lag med styrkan i defensiven och fasta situationer (över 20 mål på fasta ifjol!).·         Tips 2016
 
1.
----------------------------------------
2. Eskilsminne IF
----------------------------------------
3. Torslanda IK
4.
5.
6. Högaborgs BK
7.
8.
9. Sävedalens IF
10. Höganäs BK
11.
----------------------------------------
12. Laholms FK
----------------------------------------
13. Ullareds IK
14.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr