Inför Division 2 VG herr, Höganäs BK

Här kommer fortsättningen på vår presentation av div 2-lagen.

Ett lag varje dag fram till seriestarten ska det bli. Avslutningsvis placerar jag in lagen i tabellen efter vad jag tror och gissar, dvs min personliga åsikt. All information är hämtad från föreningarnas hemsidor, därav varierar mängden information en aning.

·         Lag
Höganäs BK
 
·         Hemmaplan
Höganäs Sportcenter
 
·         Huvudtränare
Jakob Augustsson
 
·         Placering 2015
6a i Div 2 VG
 
·         Nyförvärv
Julius Bakkabulindi (Furuby IF), Arton Jashari (Helsingborgs IF Akademi), Alban Sogojeva (Vebjy IF), Erik Widén (Ängelholms FF), Ali Dirawi (Högaborgs BK) Sarr Chiek Tidane (Landskrona Bois), Hugo Olsson (Ängelholms FF)
 
·         Spelarförluster
Rasmus Andersson (Vejby IF), Fredrik Munk (Helsingborgs Östra), Fady Jacob (Helsingborgs Östra), Fredrik Svanbäck (Croatia Helsingborg), Amr Kaddoura (Landskorna Bois), Robin Hofsö, (Landskrona Bois
 
·         Analys
Höganäs var ett av seriens absolut bästa lag på hemmaplan och förlorade bara en enda match i sin egen borg. I truppen finns tidigare Halmianen Younnes Bekkaoui men i övrigt är det idel okända namn för den breda publiken. Gäller att hemmaformen sitter i och att man börjar plocka fler poäng på bortaplan i getingboet som vankas av årets div 2.·         Tips 2016
 
1.
----------------------------------------
2.
----------------------------------------
3. Torslanda IK
4.
5.
6. Högaborgs BK
7.
8.
9.
10. Höganäs BK
11.
----------------------------------------
12.
----------------------------------------
13.
14.

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr