Inför Division 2 VG herr, Högaborgs BK

Här kommer fortsättningen på vår presentation av div 2-lagen.

Ett lag varje dag fram till seriestarten ska det bli. Avslutningsvis placerar jag in lagen i tabellen efter vad jag tror och gissar, dvs min personliga åsikt. All information är hämtad från föreningarnas hemsidor, därav varierar mängden information en aning.

·         Lag
Högaborgs BK
 
·         Hemmaplan
Harlyckans IP
 
·         Huvudtränare
Jörgen Pettersson
 
·         Placering 2015
11a i Div 2 VG
 
·         Nyförvärv
Matthias Holenstein (Eskilsminne IF), Jason Johnson (Bosna), Linus Morän Wikander (Laholms FK), Brandon Camacho Sobek (IS Halmia Academy), Robert Mirosavic (Ängelholms FF), Konrad Jönsson (Halmstad BK U19), Kamal Barny (FC Höllviken)
 
·         Spelarförluster
Romario Mabe (Studier), Tobias Holmqvist (Slutat), Ali Dirawi (Okänt), Ahmed Abdulal (Okänt), Mohamed Meftah (Okänt), Nabil Lala (Okänt) och Hussein Hamzi (Okänt), Michael Akintioye (Studier)
 
·         Analys
Förra säsongen blev ett fiasko man inte vill upprepa i Högaborg. Man klarade sig kvar i div 2 med minsta möjliga marginal, dvs målskillnad. Inför årets säsong har man förstärkt med starka kort som Holenstein, Mirosavic och Barny, alla från klubbar i högre sammanhang. Har en klar målsättning om att bli ett topplag, frågan är bara hur långt upp det räcker. Extra kul för oss Halmianer att följa nyförvärvet Brandon som om det inte vore för studierna mycket väl hade kunnat representera Halmias div2-lag i år istället.


·         Tips 2016
 
1.
----------------------------------------
2.
----------------------------------------
3. Torslanda IK
4.
5.
6. Högaborgs BK
7.
8.
9.
10.
11.
----------------------------------------
12.
----------------------------------------
13.
14.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr