Inför IS Halmia Herr - Högaborgs BK

Tre veckor kvar till premiären och imorgon väntar match mot seriekollegan Högaborgs BK.

Lördagens match mot Henrik Larssons moderklubb kan ge en första indikation på vart vi står som lag inför en oviss säsong med många nya bekantskaper. Med så kort tid kvar till serien är det nog inget av lagen som vill vika ner sig utan går för fullt för att sätta sig i respekt inför vad som komma skall.

Under torsdagskvällen körde Halmia över Oskarström i DM men det var med ett väldigt ungt lag som Halmia ställde upp med. Tex saknades Andrée Pettersson, Egzon Maholli, Joe Sise, Johan Mangfors, Malte Påhlssson, Max Eggertsson, Niclas Taube, Ola Lindh och Patrik Ingelsten. 
Hur många utav dessa som är med imorgon återstår att se, truppen tas ut efter dagens träning. Klart är iaf att Ervin Ribic missar matchen, han gjorde illa sitt ledband igår och beräknas vara borta ett bra tag framöver tyvärr.

Högaborg tränas utav ingen mindre än fd utlandsproffset Jörgen Pettersson, dessutom finns en fd Halmian i truppen. Brandon Camacho Sobek lämnade IS Halmia Academy efter fjolårssäsongen pga studier i Skåne och återfinns nu hos Högaborg. 

Matchen liverapporteras på facebook i vanlig ordning, länk HÄR.

Avspark lördag 14.00 på Halmstad Arena IP.

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr