Inför Oskarström IS - IS Halmia Herr, (DM)

Matcherna står som spö i backen när både DM och träningsmatcher avlöser varandra.

Helgen som var resulterade i förlust 1-3 borta mot Tvååker på lördagen, för att under söndagen resa tillbaka till just Tvååker men match i DM mot Grimeton istället. Söndagens batalj slutade med vinst 3-0 till Halmia. Mer om Grimetonmatchen kan du läs genom att klicka HÄR.

Ikväll är det så dags för sista omgången i DM's gruppspel och dagen till ära är det en helt avgörande seriefinal om vem som ska förstaplatsen i gruppen. Halmia leder serien med två raka vinster och 11-0, Oskarström är inte mycket sämre utan har två raka vinster även dem och 7-0 i målskillnad.

Precis som i föregående matcher i DM så kommer Halmia att ställa upp med ett ungdomligt lag men ett gäng av dem rutinerade grabbarna kommer givetvis att bilda stommen på det lag som tar sig an OIS i kvällens sena drabbning.

Avspark på Skedalahed kl 20.00. Korta händelserapporter på facebook HÄR.

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr