Landskrona BoIS - IS Halmia Herr 3-1 (0-0)

Bättre sent än aldrig, här kommer matchrapporten från onsdagens träningsmatch.

Matchfakta

51 min 1-0
53 min 2-0
62 min 3-0
90 min 3-1 Vuk

Första halvlek var spelmässigt jämn utan några större målchanser åt något håll. För vår del var det spelmässigt ett stort steg framåt jämfört med de inledande träningsmatcherna. Vi hade några fina anfall och kombinationer men hade oftast för bråttom med avgörande passningar istället för att etablera spel på offensiv planhalva.

I andra halvlek tog Landskrona över mer och mer, vi blev något stressade av deras press spel och vi slarvade betänkligt i passningsspelet i början av halvleken.

Målen

1-0 kom efter en löpduell på kanten, Hall-Ling borde nog haft frispark i första läget när han blev dragen i armen men tyvärr var det Landskrona som istället fick frispark i andra läget och denna resulterade i ett snyggt nickmål där Landskrona överbelastade första ytan med tre man och skarvade in bollen via bortre stolpen till 1-0.

2-0 kom efter ett grovt missförstånd mellan Mangfors och Malte. Mangfors skulle rulla hem bollen till Malte som var långt ute och ville rensa bort bollen. Mangfors rullade tyvärr bollen förbi Malte och det resulterade i öppet mål för en Landskrona spelare.

3-0 kom efter slarvigt passningsspel som resulterade i bolltapp och friläge för Landskrona.

3-1 var matchens delikatess. Vi lyckades etablera spel på Landskronas planhalva och efter några snabba passningar, sida sida, vinklade vi in bollen mellan deras mittbackar till en helt friställd Vuk som behärskat och distinkt bredsidade in bollen till höger om målvakten. 

Nästa match är hemma mot Vinberg lördag 5 mars.
 

Etiketter: herr