Inför Landskrona BoIS - IS Halmia Herr

Max Eggertsson fortsätter i Halmia. Max Eggertsson fortsätter i Halmia.

Det har blivit dags för ny träningsmatch och ikväll väntar en rejäl värdemätare när div 1-klubben Landskrona står för motståndet.

Senaste matchen mot Snöstorp Nyhem var en fröjd för ögat med tanke på det ungdomliga laget vi ställde på benen. Nu väntar dock en betydligt tuffare match och in i truppen kommer mer rutinerade Malte, Mangfors, Ribic och Eggertsson. Avspark 18.00 på Landskrona IP konstgräs.

Appropå Max Eggertsson så kan vi nu meddela att han skrivit på ett kontrakt och stannar i IS Halmia även 2016. Det ska bli riktigt kul att följa Max under säsongen och vi hoppas att han växer med uppgiften nu när han trots sin ringa ålder förhoppningsvis blir en av dem mer tongivande spelarna.

Efter dagens match mot Landskrona blir det lite matchledigt för grabbarna framöver, det betyder att dem bokade matcherna mot Höllviken och Stenungsund är inställda. Eventuellt lägger vi in ytterligare en match framöver men just nu är det alltså hemma mot Vinberg 5/3 som gäller som nästa träningsmatch.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr