Inför Snöstorp Nyhem FF - IS Halmia Herr

Dags för årets andra träningsmatch, för motståndet står grannklubben Snöstorp Nyhem.

Förra helgen slutade med en riktig kalldusch när IF Elfsborgs U-21 besegrade ett lojt Halmia med 7-0 hemma på Borås Arena. Förhoppningsvis var matchen en väckarklocka för många att det krävs hårt arbete från start till mål.

Till matchen imorgon dyker förmodligen ett nytt ansikte upp, nämligen en provspelare som senast tillhörde Norrköpingsklubben IF Sylva. Han gör sin första provträning ikväll och om allt går som det ska så blir det matchspel imorgon.

Övrigt kring truppen är att varken Sebastian Crona eller Patrik Ingelsten är avskrivna, inte heller Max Eggertssson ska vi räkna bort och ett bevis på det är att han lär spela matchen mot SNFF imorgon. Däremot saknas Ola Lindh (skadad), Niclas Taube (rehab) och Egzon Maholli (sjuk).

Provspelarna Jacob Ling-Vannerus och Adem Krasniqi samt fd Halmianen Kushtrim Maholli får dock se sig om efter andra klubbar sedan IS Halmia sagt "tack, men nej tack" till trion i veckan.

Matchstart lördag 14.00 på Skedalaheds konstgräs, vi ses där!

// Christoffer Andréasson

 

Etiketter: herr