Susanne slutar som ordförande i Halmia

IS Halmia kommer att välja en ny ordförande vid årsmötet den  22 februari. 

- Redan efter jul- och nyårshelgerna meddelade jag valberedningen att jag inte ämnade ställa upp för omval till ordförande i Halmia ytterligare ett år. Med ett tidigt besked ville jag ge valberedningen god tid att söka en ny ordförande och styrelse.

- Vid årsmötet kommer vi att visa upp ett positivt resultat för 2015, såsom vi utlovade vid förra årsmötet. Av den anledningen känns det rätt att lämna nu. Dessutom har vi utvecklat föreningen på många sätt och gett den kommande styrelsen bra förutsättningar inför framtiden.

Det har varit fyra intensiva och givande år, varav tre som ordförande, där det har hänt mycket i föreningen. Under åren har vi byggt upp en fungerande ungdomsverksamhet där ett antal ungdomar, såväl pojkar som flickor, representerat Halmia i ungdomslandslagen. Vi har också byggt upp verksamheter i föreningen som innebär att föreningen har "fler ben att stå på", utvecklat Halmiafemman, startat Football Fitness, Fotboll utan gränser samt Tylösand Cross Challenge och som gör att möjligheterna till intäkter ökar. Samtidigt har seniorverksamheten hållit en hög sportslig nivå med division 1 spel för herrarna och Elitettan för damerna. 

I år är det spel i division 2 för herrarna, vilket ger oss möjlighet att bygga upp ett nytt lag som i stor utsträckning bygger på ungdomar. Peter Lindau har tidigare visat sig väldigt duktig att utveckla talanger och jag är övertygad om att det kommer att bli ett bra år för laget. Damlaget var förra året topplag i division 1 och det mesta talar för att Halmia blir ett topplag även i år. Mattias Hed och Jan Wärn har ett mycket intressant lag att arbeta med i år. 

Framtiden ser alltså ljus ut för IS Halmia och det känns bra!

Fotbollshälsningar

Susanne

Etiketter: föreningen