Träningsstart för herrarna på måndag

På måndag 18 januari drar herrarnas träningar igång igen, nu i ökad dos!

Tränartrojkan i Halmia lämnar ingenting åt slumpen utan väljer att öka träningsnivån till sex (6!) gånger i veckan fram tills matchspelet drar igång. Två fyspass och fyra fotbollspass ska göra IS Halmia anno 2016 till seriens mest vältränade lag.

Vad gäller truppen så är det offensiva pjäser som saknas, speciellt nu när Liridon Selmani skrev på för Varbergs BoIS i veckan. Tre anfallare finns på tapeten, varav minst två kommer att vara med och träna under nästa vecka.

* Det rör sig om dels en ung kille som är fostrad i staden och som testat på spel med ett Superettanlags U21. En välväxt target som är riktigt jobbig att möta

* Anfallare nummer två är mer meriterad, han har varit proffs i fem år i näst högsta ligan internationellt, exakt vilken kvalité han besitter är lite oklart men det ska bli kul att se honom "in action".

* Tredje killen behöver egentligen ingen större presentation om det skulle bli så, meriterna från Allsvenskan, Superettan, Norge och Holland talar för sig självt. En renodlad målskytt som producerar vart han än har spelat. Återstår att se om han finns med i träning nästa vecka.

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr