Mittbacksduo fortsätter i Halmia!

Johan Mangfors och Egzon Maholli, två rutinerade mittbackar som fortsätter i Halmia. Johan Mangfors och Egzon Maholli, två rutinerade mittbackar som fortsätter i Halmia.

Två mittbackar skrev under onsdagen kontrakt med IS Halmia.

Först ut att sätta bleck på pappret var den unga men ändå så rutinerade Egzon Maholli. 22-åriga Egzon har trots sin ringa ålder hunnit med ett flertal säsonger i startelvan på division 1-nivå. 
Hyltebrukskillen Maholli är en välväxt mittback med bra teknik, han spåddes en lysande framtid när han värvades till Halmia och har säkerligen en bit kvar på utvecklingskurvan.

Johan Mangfors ville inte vara sämre utan valde även han en fortsättning i rödvitt. Johan är truppens äldsta spelare med sina 30 år fyllda, en rutinerad räv som hunnit med spel i Ängelholms FF och sedermera varit kapten under flera år i Halmia sedan han anslöt 2010.
En spelare som inte är rädd för att smälla på, men också en pådrivare och förebild med sin proffsiga inställning både på och utanför planen.

Vi är såklart väldigt nöjda med att både Egzon och Johan väljer en fortsättning i Halmia, med deras påskrifter känns defensiven stabil och vi kan nog vänta oss lite mer offensivare förstärkningar framöver.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr