Fotboll utan gränser, uppdatering.

Damlagets Emma Harrysson drillar den äldre gruppen under torsdagens fotbollspass. Foto: Christoffer Andréasson Damlagets Emma Harrysson drillar den äldre gruppen under torsdagens fotbollspass. Foto: Christoffer Andréasson

IS Halmias projekt Fotboll utan gränser når nya höjder!

Att fotboll är uppskattat bland våra barn och ungdomar visste vi, men att intresset skulle bli såhär stort hade vi inte vågats hoppas på. Totalt är det ca 60-80 barn och ungdomar som besöker våra träningar varje vecka, mäktigt!

Pojkarna tränar tisdagar 18.30 - 20.00 i Vallåshallen
Flickorna tränar torsdagar 19.00 - 20.30 i Andersbergshallen

Alla barn och ungdomar 7-15 år som inte redan är knutna till någon fotbollsförening är välkomna!

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: föreningen ungdom