Senaste nytt kring herrlaget

Träningsmatch mot Laholm inbokad och vår egen "Mexes" lämnar föreningen.

Denna vecka ligger träningen nere och istället sköts kontakten med befintliga spelare och eventuella nyförvärv inför kommande vecka. Lördag nästa helg, alltså 12/12 är det träningsmatch mot Laholms FK på Halmstad Arena konstgräs kl 12.00. Här lär vi få se en del nya ansikten ihop med våra befintliga spelare i a-truppen plus ungdomar från egna leden.

Klara spelarförluster:
Wilhelm Ingves lämnar för studier och kärlek i Götelaborg, ny klubb ej klar. Vi tackar "Mexes" som han lite blygsamt själv kallar sig, för dessa tre år och önskar honom lycka till med karriären på annat håll.
Marcus Sahlman följer inte med Halmia ner i division 2, hans korttidskontrakt är nu slut och vi önskar honom lycka till framöver.

Vad gäller Sebastian Crona så har han imponerat både i träning och match med Halmstad BK. Ingenting är klart i dagsläget men mycket talar för att han är förlorad för Halmia. Vi återkommer med mer klara besked framöver.

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr