IK Oddevold - IS Halmia Herr 6-1 (3-0)

Halmia klart för division 2 efter att ha blivit överkörda borta mot Oddevold.

Det blev aldrig riktigt spännande tyvärr. När Qviding tog ledningen mot Lund i minut 4 så var det många Halmianer som drog en djup suck framför datorerna. Oddevold gjorde sedan 1-0 på Halmia i den 13e minuten och sedan var det tack och hej division 1.

Resten av matchen är av akademisk betydelse, men noterbart är att pojklandslagsmålvakten Malte Påhlsson byttes in i halvtid och fick sina första minuter i division 1.

Nedflyttningen till division 2 är givetvis en besvikelse, men långt ifrån en katastrof. Det gäller att se saker och ting långsiktigt och nu får vi chansen att göra en omstart med allt vad det innebär. Till skillnad från senaste nedflyttningen så har vi idag en blomstrande ungdomsverksamhet med massor av talang, och förhoppningen är att några av dessa är redo för A-laget till kommande säsong.

Vi tackar för ert stöd under säsongen och lovar er info här på hemsidan så fort något dyker upp gällande truppen. Frågorna är många, svaren är få, håll till godo.

Stannar Peter Lindau? Lyckas doktorerna häfta ihop Taubes axel en gång för alla? Flyttar Crona hem till skånska myllan för att livnära sig på spettekakor?

Silly Season startar NU!

Länkar:
Tabell och spelschema
Livescore
Hallandsposten
Oddevolds hemsida
Halmias Svenska Fans
Bohuslänningen

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr