Lunds BK - IS Halmia Herr 1-2 (0-1)

Tre poäng och fortsatt jakt på nytt kontrakt

IS Halmia besegrade Lunds BK på Klostergårdens IP i en blöt och ganska medioker fotbollsmatch. Lund reducerade på övertid och det hann aldrig bli riktigt spännande sedan Liridion Selmani tryckt dit 0-2 i den 71a minuten.

Tre poäng var dock det viktiga och nu tog man dessutom in en poäng på lagen ovanför i tabellen. Det krävs dock att resultaten går vår väg även kommande omgångar för att chansen till nytt kontrakt ska hållas vid liv. Halmia måste ta sig förbi två av följande lag under dem två sista omgångarna, Eskilsminne, Norrby och Qviding. 

Noterbart är att Niclas Taube oväntat gjorde comeback efter att ha dragit axeln ur led, han inledde på bänken men kom in i halvtid, hårt tejpad och något hämmad men ändå med en härlig inställning.

Nästa match är alltså nu på lördag 24 okt hemma på Örjans Vall mot Oskarshamns AIK, avspark 15.00.

Länkar:
Tabell och spelschema
Livescore
Hallandsposten
Halmias Svenska Fans
Lunds hemsida
Sydsvenskan
 

Etiketter: herr