Leif Jönsson ny klubbchef i Halmia!

Efter många år i Halmia, både som spelare, tränare, ledare och klubbchef går Halmiaikonen Leif Bengtsson i pension den 1 november.

Leif har betytt oerhört mycket för föreningen och har med ett stort Halmiahjärta lagt ner ett stort arbete för att utveckla föreningen.

 -När nu Leif slutar, har det varit viktigt för styrelsen att söka efter en person med kännedom om föreningen och med ett stort Halmiahjärta. Vi tror att detta är mycket viktigt när man skall inneha en position som klubbchef. Vi är därför mycket glada för att vi lyckats knyta Leif Jönsson till oss som efterträdare till Leif Bengtsson, säger Susanne Erlandsson, ordförande i Halmia.

Leif har under en tidigare sejour varit verksam i Halmia under 6 år och nu har han varit engagerad i föreningen i tre år som tränare för U-lagen. I år har Leif varit tränare för IS Halmia Academy som i helgen tog steget upp i division 5. Utöver detta har Leif också fungerat som koordinator mellan de olika ungdomslagen och haft kontakten med A-laget.

- Utöver sina tränaruppdrag har han också visat en stor kreativitet då det gäller intäktsskapande åtgärder, vilket har varit viktigt för föreningen då ekonomin är en avgörande faktor för att vi skall kunna utveckla föreningen. Leif har ett stort kontaktnät som är värdefullt när det gäller att arbeta med sponsorkontakter. Detta område kommer att vara en mycket viktig uppgift för Leif framöver, fortsätter Susanne Erlandsson.

- Leif kommer också att fortsätta arbetet med den sportsliga utvecklingen av föreningen. Vi är en bit på väg med ungdomsverksamheten och vill bibehålla en hög nivå på herr- och damlagen. Det här är en mycket bra lösning för föreningen och det borgar för kontinuitet i verksamheten när nu Leif Jönsson tar över efter Kola, säger Susanne

- Jag är mycket glad att få förtroendet att efterträda Leif "Kola" Bengtsson som klubbchef i Halmia. Väl medveten om det stora jobb Kola gjort för föreningen, tar jag mig an uppgiften med tillförsikt och med stort engagemang, säger Leif Jönsson.

Leif Jönsson tillträder som klubbchef den 1 november.

Ev frågor besvaras av

Susanne Erlandsson, 070/650 88 45
Leif Jönsson 070/646 44 57
 

Etiketter: föreningen