Landskrona BoIS - IS Halmia Herr 3-1 (1-0)

Dubbel olycka när Halmia förlorade och Niclas Taube drog axeln ur led - igen!

Trots en riktigt bra första halvlek så ville det sig inte under måndagskvällen för våra för dagen helröda Halmianer. En stolpträff i matchens tredje minut hade lika gärna kunnat innebära ledning för gästerna men det är inte den typen av säsong i år. Istället tog hemmalaget ledningen i den 20e minuten och trots att Halmia fortsatte att diktera villkoren lyckades man inte skapa mer än en handfull hörnor.

Precis innan halvtidsvilan gick Niclas Taube in i duell med en BoISare när det som inte får hända hände, igen. Taubes höger axel gick ur led och därmed var både matchen och säsongen över för en av våra fanbärare. En trolig operation och 3 månaders rehab väntar runt hörnet. Be strong!

Halmia fortsatte att spela bra i inledningen av den andra halvleken, men i takt med att målen uteblev så öppnades ytor bakåt. Detta var Landskrona inte sena med att utnyttja utan gjorde både 2- och 3-0 inom loppet av nio minuter en bit in i andra halvleken. Egzon Maholli reducerade i slutminuten men matchen var redan förlorad. Trots en spelmässigt helt okej insats blev det alltså noll poäng, tyvärr är det just det här som skiljer bottenlag från övriga, att inte lyckas ta tillvara på chanserna när dem väl dyker upp.

Nästa match spelas på lördag hemma på Örjans Vall mot Husqvarna FF. Avspark 15.00.

Länkar:
Tabell och spelschema
Livescore
Hallandsposten
Skånska Dagbladet
Helsingborgs Dagblad
Halmias Svenska Fans
Landskronas Svenska Fans
Landskronas hemsida

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr