Inför Landskrona BoIS - IS Halmia Herr

Hoppet lever efter segern senast!

Segern hemma mot Qviding senast var inte bara viktig utan helt nödvändig för att kampen om nytt kontrakt ska leva vidare. Övriga resultat gick med Halmia i helgen och vid en eventuell vinst ikväll är man "bara" fyra poäng ifrån rätt sida nedflyttningsstrecket. 

Landskrona störs av skador och avstängningar, speciellt i backlinjen där Victor Svensson, Jonny Lundberg och Cheikh Sarr saknas. Efter en usel säsongsinledning ryckte BoIS upp sig till slut och ligger idag på en trygg femteplats i tabellen. Men tack vare två raka förluster (2-3 Höllviken och 0-1 Trelleborg) så lever inte längre hoppet om att nå kvalplatsen, inte mycket mer än placeringar att spela om med andra ord. Lite överraskande kan vi dock konstatera att Landskrona tillsammans med jumbon Lund är sämst i serien på hemmaplan, endast 10 poäng har det blivit hittills.

IS Halmia kommer med nyvunnet självförtroende efter segern mot Qviding senast. Truppen är helt intakt vilket lär betyda samma startelva som senast.

Nu håller vi tummarna för tre poäng och fortsatt spänning ända in på målsnöret! Forza Halmia!

Avspark på Landskrona IP idag måndag kl 19.00. Följ matchens händelser på förbundets Livescore, se länk nedan.

Länkar:
Tabell och spelschema
Livescore
Landskronas hemsida
Halmias Svenska Fans
Landskronas Svenska Fans

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr