Inför IS Halmia Dam - IFK Örby

Säsonger går mot sitt slut men först väntar en kamp om tredjeplatsen i tabellen

Dagens match mellan Halmia och Örby handlar om att ta tredjeplatsen i tabellen efter Böljan och Mariebo som möts i en ren seriefinal i Falkenberg. Utgångsläget ger Halmia fördel med två poäng mer än fyran Örby, ett oavgjort resultat innebär alltså en tredjeplats för våra tjejer.

Sista seriematchen för säsongen alltså, och även om vi inte räckte till i den absoluta toppen så har tjejerna och Håkan Magnusson överraskat oss positivt hela säsongen. Ett väldigt ungt och oprövat Halmia har moderniserats och spelar en fantastiskt fin offensiv fotboll.

Vi är väldigt spända på att få se hur långt dessa talanger kan ta oss i framtiden. Idag håller vi dessutom en extra tumme för Frida Jingblad som leder skytteligan på 22 gjorda mål, två före anfallskollegan Ebba Hed och Smedbys Johanna Sjöholm.

Avspark på Halmstad Arena IP idag söndag kl 14.00.

Länkar:
Tabell och spelschema
IFK Örbys hemsida

// Christoffer Andréasson

Etiketter: dam