Pressinfo Tylösand Cross Challenge

TYLÖSAND CROSS CHALLENGE DEN 3 OKTOBER 2015

Nu på lördag den 3 oktober kl 14.00 är det dags att genomföra den första upplagan av Tylösand Cross Challenge. Motionsloppet som innebär en möjlighet för dig som är pigg på nya utmaningar och vill göra något för din egen hälsa. Loppet går av stapeln i Tylösands vackra omgivningar, på skogsstigar, grusvägar, sand samt klippor och asfalt.

Banan börjar och slutar på stranden nedanför Livräddartornet och deltagarna kan välja att springa 1, 2 eller 3 varv på banan. Varje varv är 3 km, alla kan därför hitta just sin utmaning och sitt lopp! Längs bansträckningen kommer det att finnas 7 hinder/utmaningar av olika art som skall passeras. Vid de flesta hindren finns alternativ med olika svårighetsgrad. Vi hoppas på minst 100 deltagare på lördag, än finns tid att anmäla sig.

Som tidigare meddelats skänker Halmia 20% av deltagaravgiften till flyktinghjälp. På plats i Tylösand finns även insamlingsbössor för samma ändamål och dessutom går 10% av vad Halmias Loppis omsätter på lördag också till flyktinghjälp. Dessa aktiviteter ligger helt i linje med Halmias integrationsprojekt ”Fotboll utan gränser” som startar i höst.

Mer information finns på www.crosschallenge.se

Eventuella frågor besvaras av:

Susanne Erlandsson, IS Halmia
070/650 88 45

För anmälan och mer information och loppet, se länk nedan:

Tylösand Cross Challenge

// Christoffer Andréasson

Etiketter: föreningen