Provträna med Halmia Dam

Nu öppnar Halmias damsektion dörrarna för provträningar. Är du tjej och intresserad av att utvecklas med din fotboll kan detta vara en bra chans.

Under 2014 spelade Halmia i Sveriges näst högsta serie, Elitettan, och 2015 har laget varit ett topplag i division 1. Laget har en stor potential och det finns en bra miljö för unga talanger att utvecklas i. Klubben ligger just nu i ett förändringsarbete där ungdomssektionen ska växa under de kommande åren.
I truppen ingår just nu spelare med meriter från såväl landslag som hallandslag. Det finns spelare från alla kommuner nära Halmstad; det vill säga Laholm, Hylte och Falkenberg. Och framförallt finns det en framtidstro där klubben har som ambition att fortsätta sträva mot Elitettan.
- Visst har vi en bra miljö för såväl match som träning och det viktigaste hos de spelare som är hos oss är en positiv inställning till fotboll och en önskan om att utvecklas som fotbollsspelare. Vi tror att vi kan utveckla fysiken hos spelarna men också taktiska och tekniska kunskaper men utan viljan att utvecklas så är det svårt. Därför är just engagemang och inställning det viktigaste, säger huvudtränare Håkan Magnusson.
Halmias ledarstab består av Håkan Magnusson, Mattias Hed, Mohamed Omar, Mikael Johansson (målvaktstränare). Till truppen finns även en sjukgymnast kopplad.

Tveka inte att ta chansen att provträna hos Halmia. Du är välkommen till oss under hela oktober (vecka 41-44) för att testa träning.
Vi tränar varje måndag och onsdag under hela oktober och tiden dessa dagar är 17.30-19.00.

Allt du behöver göra är att ta kontakt med någon av ledarna via telefon, sms eller mejl. En kontakt med er moderförening kommer givetvis att göras.

Håkan Magnusson - 0708-235420
Mattias Hed - 070-5093466
Mohamed Omar - 073-8016884
Mikael Johansson - 070-9106609

Mejl att använda för mejlkontakt: 
Info@halmia.se
 

Etiketter: dam