IS Halmia Herr - Qviding FIF 2-1 (0-0)

Efterlängtad seger!

Efter elva raka matcher utan vinst blev det till slut seger igen för Halmia. Trots en riktigt sömning första halvlek så lyckades man repa mod och ta en välförtjänt vinst efter 90 minuter.

Första halvlek är som sagt inget att skriva hem om, lågt tempo och utan några målchanser gick vi till pausvila. Men i andra halvlek drev hemmalaget upp tempot och började anfalla med både bredd och finess. Med tjugo minuter kvar hittade Gulda fram till Selmani med ett fint inlägg, Liridon kastade sig fram och nickade in 1-0 till Halmia. Men säg den gjädjen som varar.... Direkt på avspark anfaller Qviding och kvitterar till 1-1 efter slarvigt försvarsspel i straffområdet.

Men Halmia fick sista ordet, med en fortsatt fin offensiv rev man upp stora hål i ett vilset Qvidingförsvar. Och bara dryga fem minuter efter kvitteringen blir Selmani nersprungen bakifrån i straffområdet och domaren pekar på straffpunkten.
Lagkapten Ervin Ribic placerar enkelt in det som blir vårt segermål till 2-1.

Nästa match är borta mot Landskrona BoIS måndagen den 5e oktober kl 19.00 på Landskrona IP.

Halvapotten 5129
Publik 153

Länkar:
Tabell och spelschema
Livescore
Halmias Svenska Fans
Qvidings hemsida
Hallandsposten

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr