Ny landslagsuttagning på flicksidan

Emmy Zetterberg Emmy Zetterberg

Zetterberg uttagen i landslaget

Matilda Olsson har varit i Norge för dubbellandskamp mot Norge med F-99-landslaget. I torsdags blev det klart att Halmias senaste nyförvärv på innermittfältet Emmy Zetterberg ingår i Yvonne Ekroths F-00-landslag.
- Även fast jag först var reserv och kom in i truppen på ett återbud så är det jätteroligt. Jag ska åka dit och göra mitt bästa och förhoppningsvis kommer jag hem nöjd med min insats, säger Emmy Zetterberg om uttagningen.

Emmy Zetterberg var med i Yvonne Ekrothsförsta trupp som träffades i augusti, strax efter Elitflicklägret och får nu chansen igen; precis som Matilda Olsson, Ebba Hed, Alva Hed, Matilde Abrahamsson, Vilma Rydell tidigare fått.
- Som jag sagt tidigare så har vi uppenbarligen en fungerande och bra talangmiljö i Halmia. Jag känner mig priviligierad att ha förmånen att jobba med alla dessa talanger som är väldigt målmedvetna, säger Halmias tränare Håkan Magnusson och fortsätter:
- Vi har ju också mycket talang utanför de som inte varit landslagsaktuella så framtiden ser onekligen ljus ut för oss.

 

Etiketter: dam