Tylösand Cross Challenge

Lördagen den 3e oktober är det premiär för Tylösand Cross Challenge!

Målet med Tylösand Cross Challenge är ett motionslopp i härlig miljö där man utmanas av olika hinder under loppet. Vi strävar efter att ha olika svårighetsgrader på alla hinder, möjliga hinder kan tex vara att bära kettlebells, springa över däck, krypa under eller över ett hinder etc. Vattnet kommer vi att använda oss utav, men det kommer inte röra sig om någon simning utan mer att man ska ta sig fram en sträcka med vattnet i midjehöjd. Klarar du att springa 3 km så lovar vi att du fixar våra hinder galant, springer du fler än ett varv så kan du ju testa den svårare nivån på andra varvet när du blivit varm i kläderna? =)

Mer om anmälan, terräng etc hittar du på vår hemsida, se länk längre ner.

Ta med dig kompisarna och låt dig utmanas i ett motionslopp utöver det vanliga, vi ses på Tylösand Cross Challenge den 3 oktober.

Tylösand Cross Challenge hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: föreningen