IS Halmia Herr - FC Höllviken 0-0

Halmia missade chansen att få kontakt med lagen på rätt sida nedflyttningsstrecket

Det blev alltså en mållös historia mellan hemmalaget IS Halmia och nykomlingen FC Höllviken. Gladast för det resultatet är utan tvekan bortalaget som därmed håller just Halmia på behörigt avstånd i bottenstriden. 

Halmia stod som vanligt för bolltrillandet och skapade ett par riktigt bra chanser att ta ledningen under den första halvleken, men varken Selmani, Taube eller K.Maholli lyckades trycka dit det viktiga ledningsmålet. I takt med att utdelningen lyste med sin fråvaro så kom gästerna Höllviken in i matchen mer och mer. I andra halvlek har Halmia stora problem i offensiven och blekingegänget kan utan några större problem freda sin kasse. Istället är det Höllvikens Erik Pärsson som får halvlekens bästa chans när han i den 86e minuten tvingade Sahlman till en fin benparad.

Det är bara att konstatera att det blev 2 poäng utav 9 möjliga på dem här tre senaste matcherna som troligen skulle avgöra vilken serie vi tillhör 2016. Än är det dock inte över, men det ska till något vääääldigt exeptionellt för att IS Halmia ska behålla sin div1-status, den saken är säker.

Nästa match spelas på lördag 19/9 borta mot Örgryte IS kl 15.00

Länkar:
Tabell och spelschema
Livescore
Hallandsposten
Halmias Svenska Fans
Höllvikens hemsida
Sydsvenskan

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr