Alexander Hall Ling

Alexander Hall Ling Alexander Hall Ling

NIKE Academy

Gigantiska NIKE har årligen uttagningar för icke professionella fotbollsspelare mellan 16-21 år. Detta gäller hela Europa och drygt 50.000 spelare blir intagna efter ansökningar och uttagningar på det för vidare uttagning därefter.
Därefter blir det ytterligare uttagningar som avslutas med att en trupp blir klar som åker runt i Europa och möter stora akademi-lag, samtidigt som dom får en stor chans att visa upp sig då för bl a talangscouter som följer upp detta noggrant.

Våran Alexander Hall Ling kom in på en sådan uttagning nyligen i Stockholm, som reserv. Ca 100 spelare från Norden, och även lite utanför, var på denna uttagning och spelare fanns där från dom flesta toppklubbarna i Norden, och då spelare under nämnd ålder utan kontrakt. 

Våran "Halling" tog för sig rejält och var ordentligt taggad efter bra A-lags träningar, seriematcher och en längre bra/tuff träningsperiod bakom sig. Det blev så otroligt bra, i stentuff konkurrens, att våran "Halling" blev en av tre uttagna av dessa ca 100 kvalificerade fotbollsspelare - "green number three Alexander Hall Ling" (han spelade högerback och mittback i matcherna) ropade ansvariga upp som sista uttagen, fantastiskt och sjukt bra jobbat pojke!!!

Nu väntar nästa steg i denna uttagning som är i Amsterdam i början på oktober och NIKE står för alla kostnader - kul är bara förnamnet och ett gott kvitto för våran verksamhet!!!

KÖR HÅRT OCH GE MAX MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA HALLING!!!

Lite länkar för den nyfikna:
http://fotbolltransfers.com/site/news/16919
http://www.magasinetmatch.se/nike-most-wanted-spela-till-dig-en-plats-i-nike-academy/
https://www.facebook.com/NikeAcademy
 

Etiketter: ungdom