Dags för Halmiafemman 2015!

Imorgon lördag inleds den 39e upplagan av Halmiafemman!

32 klasser från Halmstad med omnejd kommer göra upp om det åtråvärda vandringspriset under lördag och söndag. Nytt för 2015 är att det blir både A och B-slutspel, en självklar utveckling som varit på gång i ett par år. 

Vi vill också passa på att nämna att under turneringens gång på Halmstad Arena IP så kommer det att finnas möjlighet att göra en god gärning. FC Lukebani är en fotbollsakademi i Kongo Kinshasa som lever på donationer av diverse fotbollsutrustning. Under Halmiafemman finns det möjlighet att lämna in gamla fotbollsskor, benskydd, diverse fotbollskläder, målvaktshandskar, gymnastiksskor och allt annat som hör fotbollen till. Har ni något liggandes hemma så tveka inte att komma ner med grejerna till oss, vi lovar att det är mycket uppskattat.

Hoppas vi ses på Halmstad Arena IP under helgen!

Länkar:
Halmaifemmans hemsida
FC Lukebani på Facebook

// Christoffer Andréasson

Etiketter: föreningen ungdom