Ung talang klar för Halmia

Mittfältaren Emmy Zetterberg är klar för Halmia Mittfältaren Emmy Zetterberg är klar för Halmia

På fredagen blev det klart att mittfältaren Emmy Zetterberg, fostrad i IF Böljan, från och med nu spelar i Halmia.

Zetterberg är en spelare som Halmia sett vid ett flertal tillfällen och är väldigt lovande. Hon var också uttagen på senaste landslagssamlingen för flickor födda 2000.
- Det känns jättebra och det ska bli jättekul att komma till Halmia, säger Emmy Zetterberg.

Emmy Zetterberg tränade med Halmia förra veckan för att känna sig för och dessa träningar gjorde onekligen intryck på den 15-åriga talangen, som också bestämde sig i söndags för att gå över till Halmia.
- Jag hoppas att jag ska utvecklas ytterligare i Halmia och jag hoppas också at jag kan hjälpa klubben att nå bra resultat, säger Zetterberg.

Emmy Zetterberg startade, som sagt, sin bana i Böljan från Falkeberg och hon har under säsongen suttit på bänken i ettan och spelat division 2. Hennes plats är på innermittfältet och det är där hon kan använda sin fina teknik och passningsspel. Hon blev uttagen i Yvonne Ekroths första landslagstrupp och har tillhört Hallandslaget hela vägen med både Götalandsläger och Elitflickläger.
- Jag hoppas att jag på sikt kan ta en plats i division 1 men först och främst gäller det att ligga i och kämpa för att förtjäna en plats, säger Emmy.

Emmy Zetterberg är spelklar den 27 augusti, samma helg som Halmia möter Norrköping i division 1 och Tvååker i division 2.
Halmia hälsar Emmy varmt välkommen till klubben.
 

Etiketter: dam