Marcus Sahlman klar för Halmia!

Valet föll till slut på Marcus Sahlman (till vänster), samtidigt vill vi tacka Johan Brattberg (höger) för proffsigt uppträdande, kanske ses vi i den röda dräkten i framtiden? Valet föll till slut på Marcus Sahlman (till vänster), samtidigt vill vi tacka Johan Brattberg (höger) för proffsigt uppträdande, kanske ses vi i den röda dräkten i framtiden?

Idag föll bitarna på plats och vi kan härmed presentera ett högst meriterad nyförvärv.

Med tanke på att Jonas Käck lämnar föreningen så har målvaktsbiten varit hög prioritet under senare delen av sommarfönstret, och idag föll valet på Sahlman. 
Marcus är fostrad i lokalkollegan Halmstads BK, har representerat Sveriges ungdomslandslag på U17, U19 och U21-nivå samt registrerats för Allsvenska matcher med Halmstads BK, Trelleborgs FF och IFK Norrköping. Dessutom har han hunnit med ett utlandsäventyr i Norge med mängder av matcher för Tippeligalaget Tromsö. 

Sahlman kommer att betyda enormt mycket för Halmia under hösten, han är en ledare på planen som tar för sig både verbalt och fysiskt, dessutom lär han sätta skräck i sina motståndare med sina 198 cm.

Vi hälsar Marcus varmt välkommen till vår vackra förening.

Ps. Pga att allt pappersabete inte hinner bli klart till höstpremiären hemma mot Kristianstad så kommer Jonas Käck att vakta målet denna match. Vi är oerhört tacksamma att Jonas ställer upp och hoppas att publiken kommer till Örjans vall för att om inte annat tacka Käck för dessa sex år i föreningen. ds.

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr