Kalle Neale ut - Kushtrim Maholli in

Kushtrim Maholli (till höger) är tillbaka i den vackra rödvita dräkten. Kushtrim Maholli (till höger) är tillbaka i den vackra rödvita dräkten.

Kushtrim Maholli tillbaka i Halmia

Idag blev sista pusselbitarna klara och vi kan hälsa Kushtrim tillbaka till IS Halmia igen. Kush har sedan sin förra sejour i föreningen varit en sväng i Norge och nu senast i Halmias seriekonkurrent Qviding. Kushtrim var den spelaren som låg bakom Qvidings vändning i hemmamötet med Halmia, hemmalaget vände 0-1 till 3-1 mycket tack vare ett mål och en assist från den tekniske yttern. I Halmia kommer han att bli ett välkommet tillskott då vi tappar Robin Sjögren efter augusti månad.

Lämnar gör istället Kalle Neale. En minst sagt tung säsong med skadebekymmer om vartannat har satt käppar i hjulet för detta lilla rivjärn. Vi önskar Kalle lycka till i Råå IF och hoppas att han hittar tillbaks till både den fysiska och psykiska toppen!

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr