Nytt guld i Cup Denmark!

IS Halmia "U19" fick ta emot medaljer och pokal på stora scenen efter vinsten i Pojkar 96-98. IS Halmia "U19" fick ta emot medaljer och pokal på stora scenen efter vinsten i Pojkar 96-98.

Favorit i repris när IS Halmia tog hem Cup Denmark för andra året idag

Sex raka segrar, det blev facit när det mixade laget med spelare födda 96-00 tog Halmias andra raka titel i Cup Denmarks "Pojkar 17-19 år". Det satt dock hårt åt och ett rafflande straffavgörande krävdes för att säkra segern mot Trelleborgs FF.
En stor framgång för detta lag som alltså blev inbjudna så sent som fyra dagar innan cupen började, en stor eloge också till ledarstaben som fick detta nykomponerade gäng att fungera så väl tillsammans.

U14 som också vann sin grupp fick en tyngre söndag, men man lyckades ta sig till final i B-slutspelet men fick där se sig besegrade av Kvarnby IK. Trots allt ett fint kvitto att ta med sig hem efter denna cup som är lagets första tillsammans, här finns det mycket att bygga vidare på.

Resultat från slutspelet:

"U19"
Final A-slutspel IS Halmia  -    Trelleborgs FF   5 - 4 ef.str

U14
Kvartsfinal A-slutspel IS Halmia  -    Drumchapel United   0 - 3
Semifinal B-slutspel IS Halmia  -    FC Jarve   5 - 4 ef.str
Final B-slutspel Kvarnby IK  -    IS Halmia   2 - 0

// Christoffer Andréasson

Etiketter: ungdom