Matilda Ahlgren klar för Halmia!

Matilda Ahlgren har skrivit på för ISH Matilda Ahlgren har skrivit på för ISH

17-åriga Matilda Ahlgren är Halmias första nyförvärv i sommar.

Matilda är en offensiv spelare med bra attityd och teknik. Senast spelade Ahlgren i Astrio men gjorde ett uppehåll på några månader innan hon under våren bestämde sig för att börja igen, men då i Halmia i stället.

- Det känns jättebra och jag trivs verkligen i gruppen. Det är bra stämning i laget och jag känner att jag kan utvecklas här, säger Matlda Ahlgren.
Målet för Matlda är att ta nästa steg i sin fotbollsutveckling. Hon har tidigare spelat i Astrio men också varit en del av Hallands distriktslag.

- Min förhoppning är att först ta en plats i division 2. Förhoppningsvis kan jag också ta mig till division 1-laget i framtiden. För att lyckas med det krävs såklart att jag ger allt och att jag alltid går in med rätt inställning. Jag ser verkligen fram emot det som ligger framför mig och jag hoppas att jag kan bidra både på och utanför plan.
Halmias ledarstab är också nöjda med nyförvärvet.

- Vi har följt Matilda i ungefär ett år och vi är nöjda med att få henne till oss. Hon behöver lite tid att komma in i det men på sikt kommer hon att göra stor nytta här, säger Håkan Magnusson, tränare i Halmia.

// Christoffer Andréasson

Etiketter: dam