TYLÖSAND CROSS CHALLENGE, 3 OKTOBER 2015

IS Halmia som förening är starkt förknippad med aktiviteter som innebär motion och hälsa, inte bara för våra seniorlag.

IS Halmia har under två år arbetat med diverse alternativa träningsmetoder för lagen och tanken har funnits att starta ett motionslopp där deltagarna kan kombinera löpning och hinder av olika sort. Tylösand Cross Challenge är resultatet av dessa tankar och lördagen den 3 oktober kl 14.00 är det planerat att det första loppet av stapeln.

Tillsammans med Hotel Tylösand, Livräddarna Halmstad och Hälsolyftet vill IS Halmia skapa en möjlighet för dig som är pigg på nya utmaningar. Loppet går av stapeln i  Tylösands vackra omgivningar, på skogsstigar, grusvägar, sand samt klippor och asfalt.

Banan börjar och slutar på stranden nedanför Tjuvahålan, Tylösand och deltagarna kan välja att springa 1, 2 eller 3 varv. Varje varv är 3 km, alla kan därför hitta just sin utmaning och sitt lopp! Längs bansträckningen kommer det att finnas minst 5 hinder/utmaningar av olika art som skall passeras.

  • För IS Halmia som förening är det väldigt roligt att kunna arrangera en aktivitet som kompletterar vår fotbollsverksamhet. Att vi dessutom kan genomföra Tylösand Cross Challenge tillsammans med ett antal samarbetspartners gör det ännu roligare och visar på hur viktigt det är att vi i Halmstad kan samverka kring aktiviteter som är bra för vår hälsa, säger Susanne Erlandsson, ordförande i IS Halmia.
  • För Hälsolyftet är denna aktivitet ännu ett steg mot att erbjuda ett stort utbud av hälsoaktiviteter så att så många som möjligt kan hitta sin egen väg till bättre hälsa, välmående och spännande mentala utmaningar. Att dessutom kunna samarbeta med en anrik förening som IS Halmia gör det ännu intressantare, säger Håkan Wester, Hälsolyftet.


Mer information finns på www.crosschallenge.se

Eventuella frågor besvaras av:

Susanne Erlandsson, IS Halmia
070/650 88 45

Håkan Wester, Hälsolyftet
076/000 09 02

// Christoffer Andréasson

Etiketter: föreningen