IS Halmia fick besök av Avesta AIK

Ett glatt gäng från Dalarna. Foto Christoffer Andréasson Ett glatt gäng från Dalarna. Foto Christoffer Andréasson

Under söndagskvällen invaderades IS Halmias klubblokal av nyfikna ledare i Avesta AIK.

Tack vare en internutbildning inom spelarutbildningsplanen så befann sig dessa ledare i Halmstad och Elitpojklägret. Man hade dagen innan varit på ett studiebesök hos IFK Göteborg och passade på att få in inblick även i hur IS Halmia fungerar som förening. 

Ett gäng nyfikna ledare från både ungdoms och damsidan fanns på plats och förutom en liten föreläsning om IS Halmia i nutid så utbytte man tankar och ideér med Ungdomsordförande Kjell Andersson och ungdomskonsulent Christoffer Andréason.

IS Halmia tackar för gåvan och besöket, och hoppas att våra vägar korsas igen i framtiden. 

// Christoffer Andréasson

Etiketter: föreningen