Elitpojklägret 2015

Idag söndag 28/6 inleds årets Elitpojkläger på Halmstad Arena IP, från IS Halmia deltar Zemri Callaku.

Zemri tillhör i dagsläget vårt U16, och har sedan han anlände från Snöstorp Nyhem för ett par säsonger sedan utvecklas enormt mycket både på och utanför planen. Han är en defensiv mittfältare som alltid jobbar stenhårt match efter match, en kille som aldrig viker ner sig och presterar som allra bäst när det gäller som mest.

Under årets säsong har han flertalet tillfällen hoppat in och tagit för sig i Juniorallsvenskan, en serie där dem flesta killar är fyra (4!) år äldre än Zemri, fler chanser lär det också bli under hösten.

Ni som vill följa Zemri och Halland under Elitpojklägret kan planera in följande matcher under lägret:

Måndag, Halland - Östergötland, 09.00, Plan 2
Onsdag, Uppland - Halland, 11.30, Plan 4
Match även under fredagen, men denna bestäms på torsdag kväll

Vi önskar Zemri lycka till, kör så det ryker!

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: ungdom