Inför Qviding FIF - IS Halmia Herr

Nytt möte med numera välbekanta seriekollegan Qviding.

Dags för omgång 10 och resa norrut till Göteborgs inre delar. Välspelande Qviding står för motståndet i en match som kan få stor betydelse inför fortsättningen av årets getingbo div 1.

Qviding har inlett årets serie starkt och återfinns på en femtelplats med häng på kvalplatsen. Hemma på Valhalla har man ännu inte förlorat i år och rent generellt är man målsnåla både offensivt och defensivt. 10-8 i målskillnad vittnar om detta. Hemmalaget är precis som Halmia ett väldigt spelande lag som allt oftast vinner sitt bollinnehav och trivs med sitt kortpassningsspel, inte minst hemma på plastgräset. Återstår att se vilket lag som tar taktpinnen och blir det spelförande laget.

Halmia kommer utan avstängda Ervin Ribic och skadade Kalle Neale. Egzon Maholli saknas även idag. Kan Halmia surfa vidare efter islossningen senast mot Lund, har vinden i seglet vänt? Frågorna är många och det blir säkert en tight drabbning i eftermiddag på ett soligt Valhalla.

Halmia ställer upp med följande lag:

                          Käck
Ferman - Mangfors - Ingves - Gulda
  Eggertsson - Crona - Thomasson
       Amuneke - Taube - Sjögren

Avbytare: Vigan, O.Lindh, J.Lindh och Dorde

Avspark idag lördag 16.00 på Valhallas konstgräs. Följ matchens händelser via Livescore, se länk nedan.

Länkar:
Tabell och spelschema
Livescore
Halmias Svenska Fans
Qvidings hemsida

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr