Hälsning från Kanada!

Vilken tur att det finns internet så att man kan följa "Halmia-laget i mitt hjärta!" även på andra sidan Atlanten, nämligen Kanada där jag befinner mig på fotbolls VM.

Med glädje konstaterade jag målfesten förra helgen då både herr och damlaget vann sina matcher övertygande. Damlagets seger innebär att det i morgon är seriefinal mot Mariebo. Laget har verkligen övertygat i  år och det finns stora möjligheter till vinst även i morgon. Jag önskar Håkan och hans spelare ett riktigt lycka till. Kör så det ryker!

Herrarnas vinst var verkligen välbehövlig. När målskyttet väl lossnade var det med besked, 8-0, knapp så man trodde sina ögon. Jag hoppas verkligen att detta ger självförtroende åt laget och innebär att vi snart befinner oss på säker mark i serien. Ny trepoängare i morgon mot Qviding?

Vad många kanske inte vet är att det nu också börjar lossna för vårt lag i Juniorallsvenskan och för IS Halmia Academy i divison 6. Även dessa lag tog övertygande segrar de gångna helgen och jag tror att spelarna i dessa lag nu börjar "växa in i kostymen". Det är en stor omställning från reservlagsserie klass 3 i Halland till Juniorallsvenskan samt från ungdomsfotboll till seniorfotboll. Kul att läsa att arbetet i dessa lag börjar ge resultat. Bra jobbat Stefan och Leif tillsammans med övriga ledare.

Nu håller vi tummarna i helgen för nya segrar och håll även en tumme för vårt svenska damlandslag i kväll när de möter USA.

Lev väl, vi hörs och ses!

Halmiahälsningar

Susanne

Etiketter: föreningen