IS Halmia Herr - Lunds BK 8-0 (3-0)

Islossning OCH ketchupeffekten när ett blekt Lund kördes över.

Knappt sju minuter tog det, sedan gjorde IS Halmia och Robin Sjögren 1-0. Efter det fanns det bara ett lag på planen och faktum är att det kunde ha blivit en ännu större segermarginal med tanke på alla chanser som skapades. Hemmalaget fyllda med nyvunnet självförtroende efter det tidiga ledningsmålet öste på framåt och skapade fina chanser via öppnande passningar och fint kortpassningsspel.

Lund, som saknade sin kanske bästa spelare Tobias Lewicki har det tungt och förutom alla insläppta mål så drabbades man även av två skador, båda i första halvlek med byten som följd. I slutet av matchen var det flera av bortalagets tränare som hade krampkänningar och sällan har nog domarens slutsignal varit så efterlängtad. All heder åt Lund som gjorde så gott man kunde denna eftermiddag.

7' 1-0 Robin Sjögren 
29' 2-0 Kevin Amuneke
41' 3-0 Niclas Taube
----------------------------
60' 4-0 Niclas Taube
64' 5-0 Niclas Taube
66' 6-0 Robin Thomasson
73' 7-0 Sebastian Crona
82' 8-0 Vigan Ademi

Nästa match spelas borta mot Qviding FIF på lördag 13/6 kl 16.00.

Länkar:
Hallandsposten
Tabell och spelschema
Livescore
Lunds hemsida
Halmias Svenska Fans
Sydsvenskan
Skånska Dagbladet

Halva Potten vanns utav lott 3713, denna person vann 1570 kr, grattis!

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr