Allsvenskt motstånd för Halmia i cupen

Kristianstads DFF för Halmia i cupen Kristianstads DFF för Halmia i cupen

Förbered er för en fotbollsfest i Halmstad i augusti

Halmias damer lottades nämligen mot allsvenska Kristianstads DFF i andra omgången av Svenska cupen. Stjärnor som landslagsmeriterade Brett Maron (USA), Gudny Odinsdottir (Island) och Lorca van de Putte (Belgien) ställs mot Halmias Frida Jingblad, Ebba Hed och Vilma Rydell.
- Vilken utmaning. Man kan se det som en mardrömslottning och man kan se det som en drömlottning. Med tanke på damfotbollen i Halmstad och med tanke på våra egna spelare så ser jag det som en drömlottning, säger Halmias tränare Håkan Magnusson.
Kristianstads DFF ligger just nu på en femteplats i allsvenskan och har tre poäng upp till medaljplatsen, som för närvarande innehas av Eskilstuna United.

Matchen ska vara spelad senast den 19 augusti och förhoppningsvis kan vi locka storpublik till matchen.

// Christoffer Andréasson

Etiketter: dam