Eskilsminne IF - IS Halmia Herr 3-0 (2-0)

Fjärde raka matchen utan mål, och femte matchen i följd utan vinst

Ja ni förstår själva, det är inga glada miner i Halmialägret just nu. Trots en första halvlek med klar Halmiadominans och en av årets bästa halvlekar så kammade man noll när hemmalaget Eskilsminne kontrade sönder gästerna och gjorde både 1-0 och 2-0 dem sista tio minuterna innan paus. 

Nej det är inte kris, ännu. Vi visste redan innan säsongen drog igång att det skulle bli tufft med alla duktiga fotbollslag i årets upplaga av division 1. Det är många variabler som spelar in och det är viktigt att inte börja peka finger på vems "fel" det är att målen uteblir. Var och en, ledare, spelare, supporter måste rannsaka sig själva och tänka efter på VAD är det JAG kan göra för att vända skutan och föra föreningen FRAMÅT.

På söndag är det Halmiadagen och hemmamatch mot Lunds BK, då är det din uppgift som supporter och Halmian att ta dig till Örjans Vall för att stötta och på så vis hjälpa Halmia mot tre poäng. 

Nästa match alltså på söndag 7/6 kl 16.00 mot Lunds BK på Örjans Vall, men redan kl 13 inleds Halmiadagen med damernas match mot Nittorp. Massor av övriga evenemang inne på Örjans Vall kommer att pågå hela dagen, mer info om detta när det närmar sig.

Länkar:
Hallandsposten
Tabell och spelschema
Halmias Svenska Fans
Livescore
Eskilsminnes hemsida
Helsingborgs Dagblad

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr