Samarbetsavtal mellan OnePartnerGroup Halland AB och IS Halmia

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup startades för vi tror på att våra uppdragsgivare, kandidater samt medarbetare värdesätter vår kompetens och vårt förhållningssätt. Vi har arbetat i branschen sedan slutet av 90-talet och tycker fortfarande att det är fantastiskt stimulerande och utvecklande. Vi har ett mycket stort kontaktnät med bra förtroende på en lokal marknad där vi vill fortsätta att utvecklas tillsammans med såväl befintliga som nya kontakter. Koncernen har sitt säte i Jönköping med drygt 600 anställda, 20 kontor och omsätter drygt 200 miljoner SEK. Nu etablerar vi oss även i Halmstad.

Vi utvecklar föreningslivet
När du anlitar oss på OnePartnerGroup stödjer du samtidigt IS Halmia ekonomiskt. För varje arbetad timma, rekrytering eller omställning går en del av arvodet oavkortat till föreningen.
 
Välkommen att stötta IS Halmia tillsammans med oss på OnePartnerGroup i Halland.

www.onepartnergroup.se
 

Etiketter: föreningen