Nypremiär av Fotbollslekis och seriestart för 05/06

IS Halmia P-05/06 efter seriepremiären mot BK Astrio. Ett gäng glada Halmianer. IS Halmia P-05/06 efter seriepremiären mot BK Astrio. Ett gäng glada Halmianer.
Vad är likheten med våren och Halmias ungdomssektion?

Jo, båda blomstrar som aldrig förr....

I lördags hade Fotbollslekis nypremiär när man i solskenet på Halmstad Arena bjöd in både befintliga och nya barn till sin verksamhet. Ett gäng nya pojkar och flickor visade upp sig från sin bästa sida och timmen avrundades med en fikastund. På lördag är det dags igen, då hoppas vi på solsken och lika glada miner igen. 12.15 - 13.15 på Halmstad Arena, alla pojkar och flickor födda 2009-2011 är välkomna.

På söndagen var det så dags för vårt 05/06 att ta emot BK Astrio i sin seriepremiär i OIS Miniserie för Pojkar 10 år. Det var ett nervöst gäng killar som till en början hade lite problem med Astrios fina passningsspel, men ju längre matchen led ju mer kom Halmia in i spelet. Det var en fantastisk upplevelse att se alla killarna denna dag, vilken energi och glädje, oslagbart!

// Christoffer Andréasson
Etiketter: ungdom