Halmstad går för vatten!

Gå 2 km och hjälp barn och familjer i Afrika att få tillgång till rent vatten, samtidigt som du stöttar föreningslivet i Halmstads kommun.

Var med och gör skillnad! Kom till Norre katts park i Halmstad på lördag den 9:e maj mellan 10-14! Tipspromenad, spännande aktiviteter med och av lokala föreningar och mycket mer! 

Den 9:e maj samlas alla sponsorer och promenadglada i Norre Katts park för att gå en 2 km lång tipspromenad. Initiativet kommer från Rotaryklubbarna i Halmstad som arrangerar eventet tillsammans med föreningslivet i Halmstads kommun, till förmån för rent vatten i Afrika. 

Halmias Ungdomssektion deltar som en av de aktiva föreningarna i detta välgörenhetsprojekt. Det vore jättekul om så många som möjligt kan ställa upp på denna promenad på 2 km runt Nissan.

Hälften av intäkterna från promenaden och från sponsorer och partners går oavkortat till projektet “rent vatten i Afrika” och den andra hälften till de medverkande föreningarna.

Promenaden är avgiftsfri. Man kan dessutom vinna fina priser som tex konstverk av Dagmar Glemme eller varför inte ett  restaurangbesök.

Förutom djur, motorer, gymnastik, kampsport och andra spännande aktiviteter längs med Nissan, så kommer det finnas korv och fika till försäljning, så förutom att hela er familj kommer, se även till att bjuda med alla era vänner och bekanta och "gå för vatten"!

Vi ses i Norre katts park mellan kl 10-14 den 9:e maj som sagt, välkomna!

// Christoffer Andréasson

Etiketter: föreningen