Inför Oskarshamns AIK - IS Halmia Herr

Tuff match väntar borta mot Oskarshamn

Oskarshamn är en utav endast tre lag som tagit full pott på dem två första omgångarna. Detta genom 2-0 hemma mot Lund och en stark seger med 1-0 borta mot Husqvarna i senaste omgången, med andra ord har man fortfarande inte släppt in mål i årets serie. En av stöttespelarna är Kalmar-fostrade Anton Agebjörn som drar ett stort lass på Oskarshamns mittfält. 

IS Halmia underpresterade å det grövsta i premiären borta mot Kristianstad (1-2), och satte ett frågetecken på lagets status inför vad som är den hetaste upplagan av Div 1 Södra på många år. Men tack vare en övertygande seger mot Norrby i förra omgången så utvecklade sig frågetecknen istället till utropstecken. "Alla kan göra en dålig match, frågan är bara hur man reser sig efter ett nederlag". Det var ett offensivt frejdigt Halmia som imponerade mot ett blekt Norrby som inte fick tid och ro att spela "sitt" spel. Status i truppen är att Malte Påhlsson är iväg på landslagssamling, Kevin Amuneke är tillbaka från sin skada medans Ervin Ribic legat febersjuk och är ett osäkert kort. Kalle Neale missar matchen pga skada.

Matchen spelas lördag 25 april kl 15.00 på Arena Oskarshamn, matchens händelser följer ni via SvFF's Livescore, se länk nedan.

Länkar:
Tabell och spelschema
Livescore
Oskarshamns hemsida
Hallandsposten
Halmias Svenska Fans

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr