Klubbstugan som knyter samman föreningen

I början på veckan föll dem sista bitarna på plats, IS Halmia har äntligen fått egen egen klubbstuga i anslutning till Halmstad Arena.

Halmia har länge varit den enda föreningen med all sin ungdomsverksamhet på Halmstad Arena utan en naturlig samlingsplats för spelare och ledare. Vi har sökt med ljus och lykta efter något som skulle passa föreningen och när lokalen vägg i vägg med vår Loppis på Skyttevägen dök upp så kändes det bara rätt.

Här får föreningen äntligen sin mittpunkt där vi kan knyta samman mellan lagen och fortsätta vår framgång med Halmiaandan. 

Lokalen kommer att användas i många avseenden, bland annat matchsamlingar, föräldra/ledar/spelarmöten etc. Vi tar också ett större ansvar och minst en gång i veckan erbjuder vi läxhjälp till våra ungdomar i lokalen mellan skola och träning. Via ett samarbete med högskoleelever så finns personal på plats för att hjälpa killarna och tjejerna med skolarbetet. 

Det är fri tillgång till lokalen för våra ledare i Dam och ungdomslag, och lokalen bokas precis som med minibussarna.

Nedan hittar ni lite bilder från vår fina och redan väldigt omtyckta klubblokal.

// Christoffer Andréasson

loading...
Etiketter: föreningen dam ungdom